Sisustustarrojen asennusohjeet

Tarra tarttuu parhaiten sileälle ja tasaiselle pinnalle (tapetille, seinälle, metalliin, kaapinoviin, peileihin ym.)

Sisustustarroja on myynnissä kahdenlaisia. Tarroja sekä vinyylitarroja.

Vinyylitarran tunnistat siitä ettei niissä ole läpinäkyvää reunusta vaan pakkauksen mukana tulee kontaktimuovi, eikä kuva ole ns. yhtenäinen vaan jokainen kuvan osa on oma tarransa.

  1. Puhdista kiinnitettävä alue, pinnan tulee olla kuiva ja pölytön
  2. Poista tarra taustapaperista ( vinyylitarroissa kontaktimuovi) ja kiinnitä se valitsemallesi pinnalle kevyesti painelemalla.
    Käy tarra läpi huolellisesti, näin vältät ilmakuplat. Ilmakuplien poistamiseksi voi käyttää myös apuna pankki- tai muuta korttia.
  3. Isompia kuvia kiinnittäessä kannattaa tarra irrottaa yksiosa kerrallaan esim. saksilla auttaen ja poistaa taustapaperi hiljaa vetämällä vasta samaan aikaan kun kiinnität kuvaa seinään.
  4. Tarraa pystyy vielä varovasti korjailemaan mm. kaapinovista, mutta muista että tapetista tarraa ei saa välttämättä enää irti rikkomatta sitä. Siksi on tärkeää asettaa sisustustarra harkitusti haluamallesi pinnalle.
  5. Huomio! Tarra saattaa hylkiä vastamaalattua seinää.

Sisustustarrojen mukana tulee kuva tarrasta valmiina sekä ohjeet tarran asennukseen (englanniksi).

 

Tarran poistaminen:

Tarran poistaminen onnistuu parhaiten lämmittämällä tarraa esim. hiustenkuivaajalla.

Huomioi jos olet valinnut kiinnityskohdaksi tapetin, ole varovainen sillä tarran voimakkaassa poistamisessa saattaa irrota myös tapettia.

Tarra ei kuitenkaan yleisesti ottaen jätä jälkiä kiinnityspinnalle. Tarran kiinnittäjä on itse vastuussa mahdollisita vaurioista asennuspinnalla.

 

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet